Cenik: zobni vsadki, estetsko zobozdravstvo, druge storitve

Splošnega cenika nismo objavili, saj preden lahko z zagotovostjo določimo končno ceno zdravljenja, potrebujemo več informacij o težavah, ki jih imate z zobmi.

Pogosto se dogaja, da stranke preverijo ceno implantatov ali estetskega zobozdravstva na spletni strani  in potem pričakujejo, da bo toliko stalo celotno zdravljenje. Težava se pojavi, ko ima zobozdravnik na spletni strani navedene nizke cene in potem, ko dobite v ordinaciji končno ceno, je lahko ta mnogo višja.

Pri nas vam za estetsko zobozdravstvo ali zobne vsadke z veseljem povemo končno ceno, a šele na podlagi vsaj osnovnih informacij, ki nam jih lahko brez težav zaupate na Naročilnici na desni, ali pa preko telefona na vrhu spletne strani.

Možni načini plačila

V naši ambulanti lahko plačujete z gotovino ali z različnimi karticami: Maestro, Mastercard,Visa, Diners (možnost plačila na štriri obroke). Kartice American express ne sprejemamo

Zobni vsadki – Kaj vpliva na njihovo ceno?

Cene implantatov varirajo glede na proizvajalca. Vsi proizvajalci uporabljajo podobne materiale za izdelavo implantata. Razlike so le v tem, da nekateri proizvajalci zaračunajo več za določen implantat. Pri tem pa cena in kvalitetea nista nujno povezani. Včasih se bo zobni vsadek cenejšega proizvajalca bolje vgradil v kost kot implantat dražjega proizvajalca.

Seveda pa v ambulanti prepustimo izbor najprimernejšega implantata kirurgu. Le-ta izbere za vaš tip kostnine in mesto vsaditve implantata, najprimernejši zobni vsadek.

Seveda je v ceni, ki jo plačate za vsaditev implantata, vključen implantat in kirurško delo. Včasih je potrebno več dela za dobro pozicioniranje implantata in je zato kirurško delo tudi dražje.

Omogočite piškotke na spletni strani Murident in izboljšajte delovanje (dovolite Google Analytics anonimno beleženje statistike obiska, FB gumbe za všečkanje, itd.) Ali se strinjate z uporabo piškotkov? Dodatne informacije »